• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La sfîrşitul săptămînii trecute, Asociaţia Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni a încheiat un protocol de colaborare cu Şcoala Gimnazială din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei. Într-un comunicat al Asociaţiei se arată că părţile vor dezvolta parteneriatul în următoarele domenii: ştiinţă, tehnică, învăţămînt, cultură şi artă, ocrotirea sănătăţii, drepturile omului şi socio-economic. În comunicat se mai precizează că Asociaţia Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni va recruta tinere talente din Mitoc şi din alte localităţi ale judeţului, pentru a participa la diferite proiecte transfrontaliere. De asemenea, împreună cu formaţia transfrontalieră „Bucovineanca”, elevii selectaţi vor putea cunoaşte tineri din afara graniţelor, alături de care vor promova cîntecul şi dansul popular românesc.

Protocol de colaborare între Asociaţia Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni şi Şcoala Gimnazială din Mitocu Dragomirnei, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava