Comenzi MOPAN Suceava

La Prefectura Suceava a avut loc, astăzi, o întâlnire de lucru la care au participat reprezentanţii companiei E-ON România şi reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, respectiv prefectul Constantin Harasim, subprefectul Atanasă Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor şi inspectorul şef al ISU „Bucovina” Suceava, Ioan Burlui. Prefectul Constantin harasim a ţinut să precizeze că întâlnirea a vut loc în scopul fluidizării relaţiilor de comunicare cu reprezentanţii E-ON pe linia situaţiilor de urgenţă, deficitare pe timpul evenimentelor generate de fenomenelor meteorologice periculoase din perioada 11-12 octombrie 2015.

Prefectul a explicat că în cadrul întâlnirii au fost trecute în revistă punctele slabe ale intervenţiei operative şi s-au căutat soluţii în eliminarea cauzelor care le-au produs.

El a adăugat că printre aspectele care se cer a fi perfecţionate, din punctul de vedere al CJSU se numără transmiterea informaţiilor cuprinzând deranjamentele înregistrate la reţeaua de distribuţie a energiei electrice până la nivel de consumator sau abonat, o mai bună relaţionare cu reprezentanţii UAT în scopul asigurării, potrivit competenţelor, a suportului intervenţiei operative, precum şi crearea mai multor canale de comunicaţii, în linie directă, între E-ON şi reprezentanţii CJSU. La acestea se adaugă şi găsirea soluţiilor de realizare a unor fâşii de protecţie reale a liniilor electrice faţă de vegetaţia înaltă din zonă şi participarea E-ON la activitatea de management a situaţiilor de urgenţă, în cadrul CJSU.

„Problemele prezentate, după analizarea şi acceptarea unanimă, vor face obiectul unui protocol de colaborare încheiat şi semnat de părţile implicate”, a mai spus prefectul.

Protocol pentru îmbunătăţirea colaborării autorităţilor cu E.On în situaţii de urgenţă, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava