MOPAN Suceava

Aproximativ 1.500 de persoane au răspuns invitaţiei Iulius Mall Suceava de a împărtăşi ce îşi doresc în cea mai mare zonă de shopping din nordul ţării, după lucrările de extindere care vor începe în a doua parte a acestui an. Aşteptăm în continuare sugestii şi idei, iar noi vom face loc pentru dorinţele tale!

De peste 13 ani, Iulius Mall face parte din viaţa ta, iar tu faci parte din Iulius Mall. Tocmai de aceea, suntem conectați la așteptările tale și vrem să ştim ce ţi-ai dori în materie de shopping şi entertainment, la noi acasă. Campania „Dorinţele tale nu stau pe loc” continuă până pe 22 aprilie 2022, astfel că te invităm să ne spui pentru ce idei vrei să facem loc și de care să te bucuri în Iulius Mall Suceava, accesând link-ul:

https://www.iuliusincomunitate.ro/extindereiuliusmallsuceava.

Le mulţumim celor  aproximativ 1.500 de suceveni care au împărtăşit cu noi, până acum, ce branduri de fashion, facilităţi şi servicii, experienţe inedite, cafenele cool, noi concepte de entertainment sau oportuinităţi de timp liber aşteaptă să regăsească în cea mai mare destinație de shopping și recreere din nordul țării.

Extinderea Iulius Mall Suceava va avea o suprafață de 14.000 mp închiriabili, sub forma unui retail park, cu acces direct din exterior, dar conectat și cu mall-ul, iar alți 10.000 mp existenți vor fi reconfigurați și reamenajați. În total, Iulius Mall Suceava va avea peste 65.000 mp și mai mult loc pentru dorințele tale. Noi branduri de modă internaționale, aduse în premieră în regiune, locații de tip drive-thru, magazine și servicii cu acces direct din exterior, inclusiv ale antreprenorilor și producătorilor locali, servicii medicale, dar și o zonă de relaxare și promenadă, cu restaurante și cafenele tematice și terase în aer liber vor completa mixul propus de cea mai mare destinație de shopping din nordul țării. Pentru iubitorii de natură și de experiențe inedite, odată cu extinderea va fi creată și o zonă verde și pietonală de 10.000 mp, o „scenă” ideală pentru evenimente în aer liber. Ne-am gândit și la confortul tău, așa că dezvoltarea va beneficia de o remodelare urbană, fiind modernizate intrările în proiect, accesele pietonale și conexiunile rutiere. În același timp, facem loc pentru o parcare extinsă până la peste 2.150 de spații, după adăugarea a 800 noi locuri, dar și pentru spații dedicate bicicletelor și facilităților pentru transportul electric, alternativ și cel public.

Extinderea este în stadiul de obținere a avizelor pentru autorizare, iar începerea lucrărilor de construcție este estimată pentru a doua parte a acestui an. De noile dorințe îndeplinite te vei bucura de la sfârșitul anului 2023, iar până atunci poți rămâne la curent cu evoluția demersului pe www.iuliusmall.com/suceava/extindere. Este timpul să faci loc pentru dorințele tale!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava