Concert pascal
MOPAN Suceava

PS Damaschin este delegatul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași. Anunțul a fost făcut de arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, care a răspuns la înrebarea unui credincios.

„Doamne, ajută! V-aș ruga, dacă se poate, să îmi spuneți (pentru că eu cred că deja e stabilit programul), dacă Preasfințitul Damaschin va fi prezent la slujba de la Iași vineri, sau dacă nu, unde va sluji în ziua respectivă și în seara de dinainte, la Priveghere. Pentru că știu că anul trecut a săvârșit slujba Privegherii, urmată de Sfânta Liturghie de noapte la Iași. V-aș mulțumi foarte mult dacă mi-ați spune, eventual în răspuns privat la acest mail, nu neapărat pe rubrică.”, a întrebat credinciosul.

”Vlădica Damaschin este delegatul nostru la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, dar nu v-aș putea spune dacă va sluji noaptea la Catedrala Mitropolitană, întrucât nu am primit programul slujbelor. Din acest motiv, cu scuzele de rigoare, vă rog să îl întrebați pe Preasfinția Sa”, i-a răspuns înalatul prelat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava