Concert pascal
MOPAN Suceava

Social-democratul Bogdan Loghin a fost ales joi, 15 octombrie, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Rădăuţi după reconstituirea consiliului local. Actualul deliberativ are în componenţă 12 membri, câte 5 de la PSD şi PNL şi câte unul de la PPDD şi UNPR. Astfel liberalii i-au trimis în Consiliul Local pe Daniel Florin Apetrei, Mihai Boiciuc, Toader Vasile Ciobîcă, Alexandru Deneş şi Radu Valică, social democraţii pe Adi Gheorghiţă Jecalo, Bogdan Loghin, Andrei Mandiuc, Maria Mehedin şi Angelica Lenuţa Mocrei, PPDD pe Viorel Moloce iar UNPR pe Bogdan Adrian Nicolau.


Pentru funcţia de viceprimar a mai candidat şi Vasile Teodor Ciobîcă, din partea PNL. După scrutinul secret Loghin a obţinut 7 voturi, iar Ciobâcă 5. Bogdan Loghin a mulţumit pentru încrederea care i s-a acordat şi şi-a exprimat speranţa într-o colaborare bună cu noii aleşi locali, spre binele comunităţii. Consiliul Local Rădăuţi s-a reconstituit în prezenţa prefectului de Suceava Constantin Harasim, a senatorului UNPR Mihai Neagu, a deputatului PLR Constantin Galan şi a liderului PSD Rădăuţi, Nistor Tătar.

De faţă a fost şi un preot care a bunecuvântat noul Consiliu Local. La Rădăuţi, mare parte din activitatea municipalităţii este blocată din martie din cauză că vechiul Consiliu Local a fost dizolvat, iar primarul Aurel Olărean a fost suspendat din funcţie, fiind acuzat de fapte de corupţie. Actualul deliberativ s-a reconstituit din supleanţi, în baza unei recente Ordonanţe de Urgenţă a Guvernului, prin care s-a modificat Legea administraţiei publice locale.

PSD a ajuns la cârma Primăriei Rădăuţi după o pauză de opt ani. Bogdan Loghin - viceprimar cu atribuţii de primar, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava