Concert pascal
MOPAN Suceava

PSD a reușit să câștige detașat alegerile în județul Suceava. Potrivit datelor preliminare și a numărătorilor paralele a voturilor, PSD Suceava a obținut o victorie zdrobitoare în județ, reușind să câștige toate municipiile și orașele, dar și aproape toate comunele. Până în momentul de față, PSD a câștigat alegerile parlamentare în Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, Dolhasca, Liteni, Broșteni, Frasin, Salcea, Solca, Milișăuți, Vicovu de Sus, Cajvana. Pe lângă acestea, și la Gura Humorului PSD a reușit să devanseze PNL.

Din datele furnizate de PSD, acest partid a câștigat și în majoritatea comunelor din județ, chiar și acolo unde funcțiile de primar sunt deținute de reprezentanți ai PNL.

Liberalii au pierdut în localități importante în care au primari, ca exemple fiind localitățile urbane Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Siret, Dolhasca, Liteni sau Broșteni.

Pentru prima dată după după mai multe rânduri de alegeri, PSD reușește să câștige detașat în municipiul Suceava, rezultatele numărătorii paralele arătând că social democrații au în față câteva mii de voturi.

Social democrații s-au impus și în localități precum Râșca (cu primar ALDE), sau Dolhești, și Liteni, Dolhasca și Bunești. Social democrații au mai câștigat alegerile în comune precum Pojorâta, Straja, Vama, Poiana Stampei, Dorna Candrenilor, Moldova Sulița, Ostra, Voitinel, Satu MAre, Iaslovăț, Frătăuții Vechi, Brodina, Poieni Solca, Horodnic de Jos, Gălănești sau Sucevița.

PNL a reușit să se impună în localități precum Dărmănești, Marginea, Putna sau Horodnic de Sus.

 

 

PSD a câștigat detașat alegerile în județul Suceava. Toate orașele și municipiile au fost adjudecate de PSD, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava