MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava va fi lansat săptămîna viitoare. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Dan Cuşnir. El nu a dezvăluit numele candidatului, însă a spus că acesta este un tînăr născut şi educat în municipiul Suceava. „Candidatul nostru va fi un tânăr născut şi educat în municipiul Suceava”, a declarat Dan Cuşnir.

Ulterior el a mai spus că viitorul candidat al PSD pentru Primăria Suceava a absolvit un liceu de prestigiu, respectiv actualul Colegiu Naţional „Ştefan cel Mare”. „Va fi un candidat care a demonstrat că ştie să facă ceea ce trebuie pentru ca lucrurile să se întâmple.
Avem o strategie, o gândire, nu facem ca alţii. Când anunţăm candidatul îl anunţăm pe acela care îi reprezintă pe suceveni. Abordarea corectă este cine este acel om care are educaţia şi profesionalismul care să le facă bine sucevenilor, care să-i facă demni şi mândri”, a declarat Dan Ioan Cuşnir.

Candidatul PSD ar putea fi directorul medical al Spitalului Judeţean, consilierul local Tiberius Brădăţan. Pînă acum doar PNL şi Mişcarea Populară şi-au anunţat oficial candidaţii pentru Primăria Suceava. Din partea PNL va candida Ion Lungu, care se află la al treilea mandat. Candidatul Mişcării Populare este Marian Andronache, şeful Direcţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava