MOPAN Suceava

Liderul reprezentanţilor PNL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harşovschi, este noul viceprimar al municipiului Suceava. Aceasta după ce social democratul Gavril Vîrvara a fost schimbat din această funcţie în şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Local. Această hotărâre a fost aprobat în lipsa reprezentanţilor PSD, proiectul de hotărâre de schimbare a lui Gavril Vîrvara din funcţia de viceprimar al municipiului reşedinţă de judeţ. La şedinţa extraordinară care are loc astăzi după amiază, de la ora 15:00, sunt prezenţi 20 din cei 23 de consilieri locali, printre cei care lipsesc numărându-se şi Gavril Vârvara.

Înainte de a se vota pentru acest proiect, consilierul local PSD Eugen Girigan a solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor care nu fac obiectul unei şedinţe extraordinare a deliberativului local, în caz contrar social democraţii urmând să părăsească sala. Printre aceste proiecte se număra şi cel pentru schimbarea lui Gavril Vîrvara din funcţie. Cum solicitarea lui Eugen Girigan nu a avut sorţi de izbândă, cei şase consilieri PSD prezenţi au părăsit sala de şedinţă. În lipsa acestora, cei 14 consilieri rămaşi au votat cu unanimitate de voturi schimbarea lui Gavril Vîrvara din funcţia de viceprimar al Sucevei.
După eliberarea lui Gavril Vîrvara din funcţie, propunerea noii majorităţi pentru acest post a fost liderul reprezentanţilor PNL din deliberativul local sucevean, Lucian Harşovschi. Acesta va prelua funcţia de viceprimar, post pe care l-a mai deţinut în mandatul trecut.

Pînă astăzi, au mai fost cîteva tentative de schimbare a lui Gavril Vîrvara, însă toate au fost sortite eşecului. Lucian Harşovschi a mai fost viceprimar al Sucevei în mandatul 2008-2012. Celălalt viceprimar al oraşului este liberalul Ovidiu Doroftei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava