Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, a fost exclus în această seară din PSD, riscând astfel să piardă funcţia pe care o deţine în momentul de faţă. Funcţia oficială a lui Tiberiu Maerean este cea de viceprimar al municipiului Rădăuţi, el preluând atribuţiile de primar în condiţiile în care primarul ales, Aurel Olărean, a fost suspendat din funcţie, fiind în arest.

Cu toate acestea, în şedinţa extraordinară de joi seara a Biroului Executiv al PSD Rădăuţi, membrii acestui for au decis în cazul lui Tiberiu Maerean atât retragerea sprijinului politic din partea acestui partid, ceea ce echivalează cu pierderea mandatului de consilier local şi implicit a funcţiei de viceprimar, cât şi excluderea din PSD. După şedinţa în care s-a luat această decizie, liderul PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, a spus că Tiberiu Maerean nu a respectat disciplina de partid, şi în acelaşi timp şi-a atacat colegi de partid. „Am stabilit, la momentul când a devenit viceprimar, să realizeze un proiect prin care să atragă fonduri pentru comunitatea rădăuțeană, proiect pe care să-l prezinte factorilor de decizie de la București. Nu a făcut nimic, doar a acuzat pe toată lumea”, a spus Tătar.

La rândul său, Tiberiu Maerean a spus că votul pentru excluderea sa din PSD a fost dat de oamenii care nu au înţeles că prin acest gest se asociază cu toţi cei care sunt certaţi cu legea. El a atras atenţia că „Lupta abia începe!”.

De precizat că în cursul zilei de miercuri, de la ora 14:30, va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Rădăuţi în cadrul căreia social democraţii vor prezenta decizia de retragere a sprijinului politic pentru Tiberiu Maerean. În şedinţa programată pentru ziua de miercuri trebuia să fie supusă aprobării un proiect de hotărâre pentru schimbarea lui Tiberiu Maerean din funcţia de viceprimar al municipiului Rădăuţi.

PSD Rădăuţi l-a exclus din partid pe primarul interimar Tiberiu Maerean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava