Concert pascal
MOPAN Suceava

Social democrații suceveni şi-au prezentat astăzi, la Câmpulung Moldovenesc, candidații pentru funcția de primar din acest municipiu și din zece comune din zonă. La eveniment au participat peste 400 de persoane, membri și simpatizanți ai PSD Suceava, lansarea candidaţilor având loc în prezenţa senatorului Neculai Bereanu, a deputatului Cezar Cioată și a președintelui Organizației Femeilor Social – Democrate Suceava, Oana Elena Pintilei.

În deschiderea evenimentului, vicepreședintele Organizației Județene a PSD Suceava, şi responsabilul de zonă, senatorul Neculai Bereanu a ţinut să precizeze că PSD şi guvernarea acestui partid şi-a făcut datoria faţă de zona de munte a judeţului, dar şi că este extrem de important ca actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, să câştige un nou mandat. „Președintele Consiliului Județean va fi votat și ales de consilierii județeni. La vot veți susține candidatul de primar, Consiliul Local și lista de consilieri județeni ai PSD. Au trecut patru ani de la ultimele alegeri și iată-ne din nou în această zonă unde, ca PSD, cred că ne-am făcut datoria. Din punctul de vedere al activității Consiliului Județean Suceava, al președintelui Cătălin Ioan Nechifor și al Partidului Social Democrat cred că ne-am făcut datoria. Am susținut, așa cum am promis, fiecare localitate fără să ținem cont de culoarea politică a primarului. Fiecare localitate merită o atenție importantă din partea PSD și al președintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor. Cu siguranță lucrurile ar fi stat mai bine dacă erau primari PSD. Pe 5 iunie putem îndrepta lucrul acesta pentru anii viitori”, a spus Neculai Bereanu.

Social democraţii îl vor avea ca şi candidat pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc pe Adrian Posa, care a anunţat că îşi doreşte un municipiu „reclădit”, care să devină un centru de dezvoltare pentru întreaga zonă. „Vreau un Câmpulung european cu standarde europene pentru locuitorii de aici. Orașul se poate dezvolta și cu ajutorul comunelor din jur și poate da mult mai mult și are dreptul la mai mult. Anii pierduți până acum trebuie să îi recuperăm. Voi fi pe capul colegilor de la București și Suceava pentru a obține finanțările de care avem nevoie. Orașul are nevoie de investiții și de infrastructură europeană și de mult sprijin județean. Eu vreau să schiez în zonă și să construim un domeniu schiabil unde să atragem turiștii. Dar avem nevoie de integritate și profesionalism, lucruri pe care eu și echipa de consilieri locali, cu sprijinul necondiționat al Președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, le putem oferi”, a spus Adrian Posa.

Tot astăzi au fost anunţaţi şi candidaţii pentru funcţia de primar din Breaza –Gheorghe  Lesenciuc, Izvoarele Sucevei – Dumitru Creuco, Moldova Sulița –Ion Adrian Lesenciuc; Fundu Moldovei –Nicolai Rotaru; Pojorîta –Petrică Burduhos, Sadova –Gavril Zbranca,  Moldovița –Cornel Mortogan, Vatra Moldoviței –Sorin Macovei, Frumosu –Constantin Buga; Vama –Dănuț Gireadă.

În deschiderea evenimentului de duminică de la Câmpulng Moldovenesc, mesajele transmise de cei din conducerea Organizației Judetene a PSD au fost pentru continuarea unei guvernări județene bune, cu rezultate pozitive și realizată fără discriminare politică și cu realizarea unor investiții importante. „Guvernarea Partidului Social Democrat a fost una responsabilă, a răsplătit munca și a crescut nivelul de trai în România”, a declarat senatorul PSD Neculai Bereanu.

Liderii social-democrați prezenți la lansarea candidaţilor PSD au avertizat că „o revenire a liberalilor înseamnă doar stoparea dezvoltării și cotinuarea tăierii pensiilor și salariilor”, aşa cu, a spus deputatul Cezar Cioată, care a adăugat că „PSD vă dă, PNL vă ia”.

Cezar Cioată a mai spus că „am venit aici să vă spun că aveți la Câmpulung Moldovenesc și în localitățile din jur oameni de ispravă care vă pot administra localitățile cât mai bine și în folosul oamenilor. Să nu uităm ce au făcut cei din PDL și unde au dus țara. Ei știu doar să ia, ei nu știu să ofere. Să fim realiști, PDL nu a dat niciodată nimic, doar PSD a făcut asta. PSD a dat,  PNL a luat. Să ne gândim bine ce facem și să vorbim cu cei din jurul nostru și să le spunem care e adevărul. Am venit aici să îl susțin pe prietenul meu cel mai bun și colegul meu de serviciu, pe Adrian Posa care, vă spun eu, că e un băiat de toată isprava, care poate face multe pentru voi. Nu a făcut de râs nici meseria și nici oamenii cu care a lucrat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava