Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Județeană Suceava a PSD a finalizat prima etapă a strategiei de acțiune politică la nivel de județ. Vineri, 26 august 2016, a avut loc în localitatea Zvoriștea ședința Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, a explicat că această primă etapă prin care s-a urmărit analiza obiectivă a rezultatelor alegerilor locale,  evidențierea premiselor de abordare cu succes a alegerilor parlamentare, precum și identificarea problemelor reale cu care se confruntă comunitățile locale.
Alexandru Rădulescu a precizat că în cadrul ședinței de la Zvoriștea au fost analizate rezultatele PSD la alegerile locale în zona Siret. Acest lucru a fost făcut de coordonatorul acestei zone,  deputatul Eugen Bejinariu, cel care și-a exprimat opinia că obținerea funcției  de primar în 9 localități din 14, precum și rezultatul pozitiv al votului exprimat pentru Consiliul Județean se constituie în puncte de sprijin solide pentru câștigarea alegerilor parlamentare. Rădulescu a spus că această opinie a fost împărtășită de toți primarii și președinții de organizații locale prezenți care au insistat și asupra faptului că o listă de parlamentari bine întocmită, cu o reprezentare locală judicioasă reprezintă de asemenea un factor important al succesului.
În același timp, președintele Organizației Județene Suceava a PSD, deputatul Ioan Stan, a salutat determinarea celor prezenți, determinare ce reprezintă un element esențial al victoriei în alegerile parlamentare. Ioan Stan a remarcat și prezența doamnelor social-democrate sucevene la activitățile organizate de PSD la nivel național. El a arătat că reprezentantele organizației de femei, Oana Pintilei, Mirela Adomnicăi și Gabriela Mihai au participat în perioada 25-28 august 2016  la Școala Politică de vară a OFSD la Mamaia, iar Violeta Țăran a participat recent la întâlnirea Ligii Femeilor Primar a Comunelor din România, desfășurată la Cheile Grădiștei – Brașov. Stan a spus că acest lucru demonstrează încă o dată contribuția însemnată a femeilor în activitatea Organizației Județene a PSD dar în același timp și necesitatea prezenței acestora pe listele parlamentare.
„Ca la fiecare întâlnire a Biroului Permanent în teritoriu, primarii  au prezentat o serie de probleme de ordin administrativ cu care se confruntă și a căror rezolvare ține de implicarea guvernului. S-a subliniat încă o dată suma derizorie acordată de acest guvern județului Suceava la rectificarea bugetară și, fără a primi sumele necesare pentru echilibrarea bugetului local, doar cu propriile resurse,  numeroase primării nu pot garanta asigurarea condițiilor sanitare și de prevenire a incendiilor pentru a putea obține autorizația de funcționare a școlilor. Astfel, încă o promisiune a  acestui guvern, care s-a angajat să acorde prioritate absolută investițiilor în domeniul educațional, a fost încălcată”, se mai arată în comunicatul de presă trimis de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava