MOPAN Suceava

Social democrații suceveni prin vocea liderului județean, senatorul Ioan Stan,  acuză PNL că încalcă restricțiile anticovid prin organizarea la București a Congresului cu 5.000 de delegați în interior și cere instituțiilor statului să intervină așa cum au intervenit de-a lungul timpului în cazul unor nunți sau botezuri pe care le-au spart.

”Suntem convinși că sfidarea dezgustătoare a liderilor PNL, întreținută și accentuată inadmisibil de premierul și președintele țării, trebuie să înceteze. Domnii Iohannis și Cîțu impun vaccinare obligatorie și restricții peste restricții populației, însă fac congres cu 5000 de participanți, în spațiu închis, când valul 4 al pandemiei este la apogeu și ATI-uri nu mai fac față bolnavilor în stare critică. PSD nu poate tolera o astfel de ticăloasă dublă măsură și somează organele de control ale statului să intervină.

În timp ce românii sunt obligați să respecte legi și restricții acești șmecheri tupeiști ai guvernării le ignoră sau le modifică strict în interesul lor. Considerăm că este inadmisibil ca într-un București în cod roșu, guvernanții să scuipe pe lege și să facă dintr-o acțiune eminamente politică, cu mii de participanți, un așa-zis eveniment cultural doar pentru că interesul lor o cere. În acest sens, PNL putea foarte bine, dacă avea un minim respect față de lege și o fărâmă de bun simț, să ia exemplul PSD, care în august anul trecut a făcut congres, dar ONLINE, respectând toate restricțiile în vigoare.

Ca atare, congresul PNL cu  5000 de persoane într-un spațiu închis, nu doar că încalcă restricțiile, ci reprezintă un veritabil atentat la sănătatea publică, un act iresponsabil de zădărnicire a combaterii epidemiei. Cu ce credibilitate, cât tupeu să ai ca premier ori ca președinte să susții apoi obligativitatea vaccinării? Adică, tu, ca prim decident al țării sfidezi pe toată lumea, compromiți grav prevenția și combaterea pandemiei, iar apoi impui vaccinarea cu forța, în pofida riscurilor și a convingerii oamenilor? Nu putem tolera așa ceva.

În consecință, PSD somează instituțiile de control – Poliția Capitalei, Departamentul pentru Situații de Urgență și Poliția Sector 1 – să ia măsuri pentru încălcarea legii de către PNL, premier și președinte. În condițiile date, având în vedere declarațiile oficiale, nu există niciun dubiu și niciun pretext de neintervenție și neaplicare a legii de către instituțiile anterior menționate.  Acestea sunt obligate să ia aceleași măsuri în cazul congresului PNL, ca în cel al nunților sau evenimentelor care încălcau restricțiile și să demonstreze că nu există o dublă măsură a instituțiilor abilitate în aplicarea legii”, a declarat Ioan Stan. .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava