MOPAN Suceava

Comunicat – drept la replică transmis de Departamentul de Comunicare al PSD Suceava. “În speranța că Gheorghe Flutur și-a revenit suficient din indignarea ce-l lovise ca urmare a unei manifestări așa zis „staliniste” a dlui Liviu Dragnea la întâlnirea cu activul PSD de la Dumbrăveni, suficient zic pentru a face un minim exercițiu de memorie, m-am gândit să-l stimulăm cu ceva aduceri aminte de pe vremea când era ministru al agriculturii.
Obișnuia cutremuratul personaj să se adreseze celor pe care-i voia plecați din personalul ministerului cu directive ca ”ori în Ucraina, ori legat, ori acasă”.
Oare ce poate fi calificat mai ”stalinist”? O manifestare ce poate fi ușor pusă pe seama încărcăturii emoționale a momentului său, un comportament repetat în nenumărate ocazii în timpul mandatului său de ministru. Altfel un mandat evidențiat definitiv prin gripa aviară. Oare nu-i mai ”stalinistă” exterminarea fără discernământ și mai ales fără nici o despăgubire a unor biete găini?
Sigur, Gheorghe Flutur a ales să se lupte cu vrășmași de ”statura sa” politică. Având o astfel de ”reușită” la activ nu e de mirare că recurge la exprimări patetice de genul ”groapa de gunoi a istoriei”. Păcat că nu și-a făcut timp să observe că respectiva cavitate e deja plină. Cu ”politicieni” de teapa lui”.

Contactat pentru a comenta mesajul transmis de PSD Suceava prin intermediul acestui comunicat de presă, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a transmis doar că le urează Paște liniștit „și  celor din PSD” și „La mulți ani!” social democraților care au numele Gheorghe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava