MOPAN Suceava

Viitorii subprefecți ai județului Suceava, din partea PSD, vor fi Larisa Blănari și Cristian Șologon. Decizia a fost luată în ședința de astăzi a Biroului Permanent Județean al PSD Suceava, în cadrul căreia au fost desemnați viitorii subprefecți ai județului. În ceea ce-l privește pe Cristian Șologon, acesta a mai ocupat funcțiile de subsecretar de stat în cadrul Miniserului Dezvoltării și a fost directorul de cabinet al fostului prefectul de Suceava, Florin Sinescu.

El a mai ocupat, în perioada 2009 – 2010, funcţia de director al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava. În perioada 2005 – 2009 a ocupat funcţia de inspector în cadrul Serviciului de Consultanţă Proiecte, Dezvoltare Locală şi Rurală din Consiliul Judeţean. Șologon este secretarul general al Organizației Județene Suceava a PSD.

Larisa Blănari este în momentul de față consilier județean, fiind la primul mandat în deliberativul județean. Ea a candidat și la ultimele alegeri parlamentare, pe lista PSD pentru Camera Deputaților.

PSD Suceava i-a nominalizat pe Larisa Blănari și Cristian Șologon pentru posturile de subprefecți, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava