Concert pascal
MOPAN Suceava

”Maniera în care dl. Valentin Popa a răspuns la intrebările formulate de parlamentarii ce fac parte din aceste comisii ( printre care se numără și deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu) a evidențiat premisele favorabile creșterii calității educației românești sub conducerea unui sucevean”. Afirmația este cuprinsă într-un comunicat de presă semnat de Departamentul de comunicare al PSD Suceava și vine după audierea în comisii a rectorului Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, propus pentru funcția de ministru al educației.

Comisiile pentru învațământ ale Camerei Deputaților și Senatului au avizat favorabil (cu 22 de voturi pentru și 12 împotrivă) candidatura prof. univ. dr. Valentin Popa pentru funcția de ministru al educatiei naționale. ”Astfel s-a concretizat propunerea organizației județene PSD ca un sucevean să preia această funcție extrem de importantă. Candidatul desemnat a expus obiectivele referitoare la învățămăntul preuniversitar și universitar cuprinse în programul de guvernare al PSD precum și obiective stabilite de dumnealui”, menționează comunicatul PSD Suceava. Candidatura lui Valentin Popa va fi supusă votului plenului Parlamanetului Romaniei în această după- amiază.

În acest an, prin PNDL 2, 79 de școli și 44 de grădinițe vor fi renovate

”De asemenea, referitor la domeniul educației, dorim să-i informăm pe suceveni că deși în județul Suceava sunt menționate că există 219 unități școlare cu toaletă în curte, situația este deja remediată prin implicarea guvernului social democrat. Astfel, numai în acest an, prin PNDL 2, 79 de școli și 44 de grădinițe vor fi renovate urmând ca până la anul 2020 să nu mai existe nicio școală care să nu îndeplinească standardele de calitate specifice mileniului 3. Sunt elemente concrete pe care Guvernul social democrat și parlamentarii sociali-democrați suceveni le prezintă locuitorilor județului Suceava, spre deosebire de permanenta văicăreală a liberalilor suceveni menită să dezinformeze”, se mai spune în comunicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava