MOPAN Suceava

Social democrații suceveni au anunțat că se delimitează de „acuzațiile mincinoase ale deputaților PNL” și consideră că toate acuzațiile din presă din ultima perioadă fac parte dintr-un joc politic murdar, în vederea obținerii unui electorat mai mare la alegerile pentru Parlamentul European.

„Acest joc stupid al parlamentarilor liberali de Suceava cauzează o gravă ruptură a cetățenilor suceveni față de realitate.

PSD a sprijinit întotdeauna dezvoltarea județului Suceava și a alocat cele mai multe proiecte prin PNDL județului, proiecte ce vizează construcția și modernizarea infrastructurii rutiere, apă și canal, construirea și modernizarea de școli, grădinițe”, se spune într-un comunicat de presă transmis de PSD Suceava. Porivit aceleiași surse, parlamentarii PSD de Suceava au votat pentru adoptarea Bugetului pentru anul 2019, buget ce cuprinde în structura sa și finalizarea șoselelor de centură din Suceava, Rădăuți și o mare parte pentru Fălticeni.

În comunicat se mai precizează că parlamentarii PSD de Suceava nu au votat amendamentele propuse de PNL, deoarece acestea erau deja cuprinse în structura de buget. „Amendamentele parlamentarilor liberali suceveni erau nejustificate și se suprapuneau peste prevederile existente în proiectul de buget.

PSD-ALDE nu a votat împotriva copiilor suceveni, ci au votat împotriva unui amendament neplauzibil la Legea Bugetului, în schimb PSD a identificat sursa necesară majorării alocațiilor copiilor din România. Parlamentarii PNL de Suceava au venit cu propuneri ipocrite de amendare a bugetului, dar susțin că nu au sprijin politic. Oare au uitat că sunt în minoritate, iar coaliția PSD-ALDE este cea care guvernează țara și o face chiar bine? Nu închidem școli și spitale, ci le construim și modernizăm pentru cetățeni și spre dezvoltarea județului. Nu facem campanie politică, PSD Suceava prezintă faptele reale așa cum sunt ele, iar oamenii de rând le văd zi de zi. Nu suntem o filială a PSD Teleorman, ci suntem o organizație politică de județ care nu stă în umbra unui președinte, așa cum PNL de Suceava construiește campania politică a lui Klaus Iohannis, dirijată de Gheorghe Flutur.

PSD va continua să sprijine dezvoltarea județului Suceava, în ciuda dorinței parlamentarilor PNL doar de a se afirma în presă, cu scopul de a denatura bunul mers al lucrurilor.

Domnilor parlamentari liberali, nu mai mințiți sucevenii crezând că îi veți putea manipula în campania electorală, minciuna are picioare scurte și adevărul va ieși mereu la suprafață. Știm că doar intențiile urmate și de fapte vor fi apreciate de cetățeni. Iar PSD Suceava va fi întotdeauna alături de cetățeni!”, au transmis social democrații suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava