MOPAN Suceava

Problema asigurării necesarului de microbuze școlare a fost rezolvată aceasta constituind o preocupare constantă pentru guvernarea social-democrată. Este răspunsul dat de social democrații suceveni la afirmațiile făcute recent de deputatul PNL de Suceava, Ioan Bălan, care a atras atenția asupra numșrului insuficient de miocrobuze pentru transportul copiilor în județul Suceava.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă al PSD Suceava:

”Dacă, în aceste zile, societatea românească, mass-media românească, rețelele de socializare sunt cvasi-dedicate subiectului referendumului aflat în derulare, parlamentarii liberali suceveni au alte preocupări – fapt anticipat deja.

Deși unii dintre ei au votat și și-au îndrumat alegătorii să participe la vot, în fapt dumnealor sunt preocupați de promovarea în media suceveană a unor subiecte care nu au nimic în comun cu adevărul.

Astfel, un deputat liberal sucevean acuză guvernul PSD-ALDE de neimplicare în asigurarea microbuzelor școlare pentru elevii din zonele izolate.

Domnul deputat, dacă s-ar fi informat, ar fi aflat că în data de 08.06.2018 Guvernul PSD- ALDE a emis Ordonanța de Urgență 461 prin care se stabilește cadrul instituțional pentru participarea Ministerului Dezvoltării la pregătirea unor proiecte, cu finanțare europeană (POR 2014-2020), ce au ca scop dotarea unităților administrativ-teritoriale cu mijloace de transport public local și de transport elevi.

Proiectul de lege pentru aprobarea acestei OUG a fost adoptat în Senat pe data de 17.09.2018, iar pe 4.10.2018 a fost supus avizării comisilor de specialitate din Camera Deputaților, urmând să fie dezbătut în plen. Deci îl informăm pe dl. deputat că problema este rezolvată.

Am vrea totuși să-i reamintim că furnizarea microbuzelor școlare a constituit o preocupare constantă pentru guvernarea social-democrată. Astfel, în perioada 2013-2015, aproape 2000 de microbuze școlare au fost achiziționate de guvernul social-democrat și arondate localităților din România și 98 de microbuze au fost donate Republicii Moldova.

I-am recomanda domnului deputat să se informeze înainte de a se exprima asupra unui  domeniu mai ales dacă acest domeniu nu se află în sfera sa de cunoaștere”.

Departamentul de comunicare

06.10.2018

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava