Concert pascal
MOPAN Suceava

PSD Suceava şi-a propus ca, la alegerile parlamentare din acest an, să cîştige cel puţin cinci mandate de deputat şi două de senator. Aşa se arată într-un comunicat remis de PSD Suceava, după o întîlnire a Organizaţiei Judeţene a Pensionarilor Social Democraţi. Potrivit comunicatului, preşedintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan a mulţumit celor prezenţi pentru implicare şi a precizat că seniorii au stat întotdeauna la baza victoriilor obţinute de acest partid. La aceeaşi întâlnire, seniorii social-democraţi suceveni au salutat propunerea deputatului ca la întocmirea listelor de candidaţi pentru parlamentare, ierarhia să fie stabilită prin votul membrilor Comitetului Executiv Judeţean.
În cadrul discuţiilor, președintele OPSD, Mișu Gafencu, a prezentat o analiză obiectivă a alegerilor locale, evidențiind unele rezultate pozitive la care seniorii social-democrați și-au adus o contribuție importantă, dar și rezultatele nesatisfăcătoare în ceea ce privește alegerile pentru Consiliul Județean, subliniind și cauzele care au determinat aceste rezultate. În cuvântul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, Ioan Stan, a mulțumit celor prezenți pentru implicare, exprimându-și opinia că seniorii au stat întotdeauna la baza victoriilor obținute de acest partid.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru Rădulescu, liderul social democraţilor suceveni a prezentat și strategia adoptată de Organizația Județeană în vederea abordării cu succes a alegerilor parlamentare 2016, cu obiectivul fixat de a obține pentru PSD cel puțin cinci locuri de deputat și două de senator în județul Suceava. „Reprezentanții seniorilor social-democrați care au luat cuvântul și-au asumat în unanimitate, cu determinarea pe care au demonstrat-o întotdeauna, obiectivul electoral stabilit, au evidențiat, la rândul lor, unele greșeli în abordarea alegerilor locale, au propus anumite măsuri ce trebuie luate (reîmprospătarea clasei politice, stabilirea unei legături mai strânse între Organizația Județeană și OPSD), au salutat propunerea prezentată de președintele Ioan Stan referitoare la întocmirea listelor de candidați la alegerile parlamentare în care ierarhia va fi stabilită prin votul membrilor Comitetului Executiv Județean”, a declarat Alexandru Rădulescu.
Acesta a mai adăugat că toți cei care au luat cuvântul au criticat „atitudinea antinațională a guvernului tehnocrat instalat de președintele Klaus Iohannis”, care a fost demonstrată din nou prin adoptarea HG nr. 159/2016 prin care li s-au anulat veteranilor de război unele facilități fiscale. „Această hotărâre se dovedește a fi total ineficientă din punct de vedere financiar, dat fiind numărul extrem de redus al beneficiarilor facilităților fiscale menționate, transformându-se doar într-o formă de manifestare antinațională specifică acestui guvern, hotărâre care afectează existența, și așa precară, a celor care, prin sacrificiul lor, reprezintă unul din puținele simboluri naționale”, a mai declarat Rădulescu.
Preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, a mai precizat că opinia seniorilor social-democrați cu privire la această problemă va fi prezentată la întâlnirea Comitetului Executiv Național PSD, care va avea loc vineri, 5 august 2016, la Vaslui, cu propunerea de a se adopta o poziție fermă a parlamentarilor PSD împotriva acestei Hotărâri de Guvern.

PSD Suceava va stabili prin vot ordinea candidaţilor pe listele pentru alegerile parlamentare, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava