Concert pascal
MOPAN Suceava

Ieri la stadionul „Areni” a avut loc o întâlnire a jucătorilor de la Rapid Suceava şi chiar şi de la Sporting şi a unor tineri de la LPS pentru a vedea ce se mai întâmplă în fotbalul sucevean. Dacă în mod normal ar fi trebuit să fie o reunire a lotului grupării de ligă secundă, până la urmă a fost o „pseudoreunire”, jucătorii fiind înştiinţaţi că nu este nimic hotărât în ceea ce priveşte viitorul formaţiei şi a lor şi dacă vor să facă antrenamente până săptămâna viitoare sunt bineveniţi pe stadionul „Areni”.

„Primul antrenament şi reunirea lotului s-a amânat până săptămâna viitoare. Până atunci sper să avem o discuţie cu domnul primar Ion Lungu pentru a vedea dacă avem sprijin pentru a ne putea avânta în competiţie. Am avut discuţii cu fiecare jucător în parte şi le-am explicat situaţia. Deocamdată şi cei de la Rapid şi cei de la Sporting care vor să evolueze la noi sunt în stand-by până vom afla hotărârea decisivă.

Trebuie să ştim exact pe ce ne putem baza pentru că cheltuielile sunt prea mari şi nu se poate mai poate continua pe datorie. Dacă nu vom fi susţinuţi de Primărie şi Consiliul Local nu vom mai putea continua” a declarat preşedintele clubului Rapid Suceava, Gabriel Clim.

Trebuie totuşi menţionat faptul că majoritatea jucătorilor echipei Rapid Suceava au fost la această primă reunire la care au stat de vorbă atât cu preşedintele Rapid Suceava, Gabriel Clim, cât şi cu antrenorii Bogdan Tudoreanu şi Marin Barbu.
„Eu voi fi la stadion în fiecare zi până săptămâna viitoare şi cine va dori să facă pregătire o poate face. Aşteptăm ca între timp conducerea clubului să aibă o discuţie cu domnul primar pentru a putea vedea ce se poate face pentru continuarea activităţii. Nici nu am făcut un program de pregătire şi nu am discutat nimic clar cu niciun jucător pentru că nu ştim pe ce ne putem baza.

În ceea ce priveşte sezonul oficial vom şti mai multe pe 5 august când va avea loc o şedinţă a FRF. Se pare că noul sezon competiţional al seriei I a Ligii a II-a va debuta abia pe 7 septembrie” a fost de părere antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava