• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Florconstruct Suceava se va prezenta cu doi sportivi la startul Campionatului Naţional de Box pentru cadeţi, competiţie ce va avea loc pe parcursul acestei săptămânii în Sala Sporturilor din Craiova. Considerat la 12 ani o mare speranta a boxului sucevean, Sebastian Alucăi va urca în ring la categoria 41,5 kilograme, în vreme ce colegul său, David Găitan, va lupta în limitele categoriei 68 de kilograme.
După trei luni de pregatiri intense la sala Unirea, antrenorul Alexandru Vornicu speră ca tinerii pugilişti suceveni să prindă un culoar bun, iar măcar unul dintre ei să se întoarcă din Bănie cu o medalie.
“Sperăm sa cucerim cel puţin la o medalie la Craiova. Sportivii noştri sunt pregătiţi, rămâne de văzut dacă vom avea un culoar bun. Cel puţin cu cadeţii, ne pregătim intens de trei luni. Sebastian Alucăi s-a prezentat la antrenamente zi de zi şi suntem într-un stadiu avansat de pregătire”, a spus antrenorul secţiei de box de la CSM Suceava.
Delegaţia suceveana va face deplasarea în Oltenia cu sprijinul municipalităţii, care a virat recent în conturile clubului local de box CSM Florconstruct Suceava suma de 6.000 de lei, adică prima tranşă în valoare de 30% din bugetul alocat pe anul 2013.

Pugiliştii de la CSM Florconstruct Suceava se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de cadeţi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava