Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Craiova a avut loc o competiţie de selecţie pentru Campionatele Europene de Box pentru cadeţi care vor avea loc la Zagreb în perioada 23 iulie – 5 august. Suceava a fost reprezentată la acest concurs de Laurenţiu Valentin Ungureanu, proaspăt câştigător al Cupei României. Tânărul pugilist pregătit de Alexandru Vornicu s-a descurcat foarte bine şi a obţinut „biletul” pentru Europene, el concurând la categoria 68 de kilograme.

„Sunt extrem de satisfăcut de progresul realizat de acest tânăr. Am avut încredere în el şi mă bucur că nu m-am înşelat. Sper să facem o figură frumoasă în Croaţia.

Mulţumesc Primăriei şi Consiliului Local şi Clubului Sportiv Municipal pentru sprijinul acordat, dar şi oamenilor de afaceri Mihai Ududec şi George Turtureanu care au fost de fiecare dată alături de boxul sucevean. Îmi doresc şi rezolvarea problemelor legate de contractul meu pentru că au trecut cam mulţi ani de când muncesc pe bază de voluntariat şi sper ca totul să fie bine” a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Laurenţiu Valentin Ungureanu este al doilea pugilist sucevean care va participa la Campionatele Europene de cadeţi după Sebastian Alucăi în 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava