MOPAN Suceava

Rapid CFR Suceava s-a temut exagerat de orgoliul rănit al echipei Ceahlăul Piatra Neamț la meciul din etapa a IX-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal. Dacă în partida din Cupa României sucevenii au avut nevoie de prelunguri ca să depășească gruparea nemțeană, de această dată în campionat ea a încheiat ”conturile” în primele 45 de minute de joc.
În chiar minutul 3 al întâlnirii dintre Rapid CFR Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț, Enciu profit de ezitările fundașilor nemțeni la un corner executat de Semeghin și deschide scorul. După 17 minute de joc Golofca prinde un șut bun din alergare și-l surprinde de portarul formației oaspete și duce scorul la 2-0 în favoarea sucevenilor.
A fost 3-0 pentru Rapid CFR Suceava înainte de minutul 30 pentru că Daniel Bălan va puncta și el după o centrare bună a lui Vrabie. Oaspeții au avut o bară prin Popadiuc, dar scorul partidei Rapid CFR Suceava – Ceahlăul Piatra Neamț a rămas 3-0 la pauză.
În repriza secundă jucătorii formației gazdă au redus ”turația motoarelor” și au preferat un joc de așteptare. Sucevenii puteau majora ușor scorul pe contraatac, dar s-au jucat practic cu ocaziile. Deși au avut posesie superioară, nemțenii au dominat steril partida în ultimele 45 de minute ratând o singură ocazie monumentală prin același Popadiuc. De menționat evoluția bună a întregii formații sucevene, un plus pentru tânărul Aeroaiei, matur și inspirat în centrul compartimentului median.
Așadar, Rapid CFR Suceava a depășit la scor de forfait gruparea Ceahlăul Piatra Neamț și se află la egalitate de puncte cu Rapid București în fruntea clasamentului seriei I. De altfel, cele două formații feroviare se vor întâlni în ”gara” Giulești în etapa următoare într-un meci televizat de Digisport 4, sâmbătă 24 octombrie de la ora 18.00.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Ciobanu, R. Sava, Semeghin – Golofca, Aeroaiei, Sumănariu, Vrabie – M. Negru, M. Enciu.
Rezerve:  C. Pascal – C. Ferariu, G. Apostol, Dănilă, Velescu, E. Sandu, Gheorghiciuc.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Ceahlăul Piatra Neamț: Barna – L. Cazan, Al. Ichim, Mateeş, Margină, Popadiuc, Tăbăcariu, Gheorghiu, Chitoşcă, Ştefănescu, Căruţă.
Rezerve:  Chelaru – V. Călin, Iovu, Stahie, Lupei.
Antrenor:  Mihai Ionescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava