MOPAN Suceava

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a adoptat, astăzi, unui set de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de COVID-19 și ca urmare a creșterii incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori în orașul Solca și comuna Dorna Arini.

Pentru început, comitetul a decis ca Școala Gimnazială Dorna Arini să intre în scenariul roșu de funcționare, adică învățământul se va desfășura doar online.

Începând de miercuri, 21 octombrie, de la ora 8:00, purtarea măștii de protecție, astfel încât să asigure nasul și gura, este obligatorie pentru persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise din orașul Solca și comuna Dorna Arini. De asemenea, organizarea și desfășurare activităților în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este interzisă în cele două localități. Tot în Solca și Dorna Arini este interzisă, de la aceeași dată, activitatea cu publicul al operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor , pensiunilor sau a altor unități de cazare din Solca și Dorna Arini este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități. În același timp, toate măsurile prevăzute în cadrul H.G. nr.856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19, se vor aplica unitar în cadrul unităților administrativ – teritoriale Solca și Dorna Arini începând cu data 20.10.2020, ora 08.00.

 

Anexa Hotărârii numărul 46/ 19.10.2020 se regăsește la următorul link

https://sv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/26/2020/10/Hot-47-CJSU.pdf

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava