Concert pascal
MOPAN Suceava

Daniel Buzdugan și Mihai Morar s-ar putea considera norocoși că au scăpat doar cu câteva zeci de reclamații la CNA și cu obligația de a-și cere scuze în persoană la Ambasada R.D. Congo, după glumițele rasiste legate de amicalul România-Congo. Dacă matinalii de la Radio ZU s-ar fi manifestat în felul acesta în Franța, ar fi riscat pușcăria, scrie click.ro.

În Franța, judecătorii s-au pronunțat recent într-un caz care seamănă izbitor de mult cu ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o săptămână la noi. Jigniri rasiste, adresate unui oficial de culoare, trimiteri la o specie de maimuță care trăiește, coincidență!, în bazinul fluviului Congo. Este vorba despre fostul ministru de justiție, Christiane Taubira, comparată de un internaut cu o maimuță pe contul său de Twitter. La ei, s-a lăsat cu proces, iar bărbatul care a comis jignirea cu tentă rasistă a fost condamnat la două luni de pușcărie, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/puscarie-asta-ar-fi-primit-buzdugan-si-morar-daca-ar-fi-trait-franta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava