Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 1octombrie ora 11:34, patrula din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala lpotești în timp ce efectua activitati de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe D.C. 65, din satul Corocaiești, comuna Verești, a procedat la oprirea în trafic a unei autoutilitare condusa de o persoana de sex masculin.

I s-au solicitat conducatorului auto documentele sale și ale autoturismului, ocazie cu care acesta a declarat ca nu are asupra sa cartea de identitate și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule emis de autoritatile romane sau straine, în interior fiind gasita cartea de identitate a vehiculului și polita RCA obligatorie, valabila .

Cu aceasta ocazie s-a stabilit identitatea conducatorului auto în persoana unui tanar de 18 ani domiciliat în satul Corocaiești, comuna Verești.

Efectuandu-se verificari în baza de date s-a constatat faptul ca șoferul nu poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicule . S-a procedat la testarea șoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de „conducerea unui vehicul fara permis de conducere „.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava