MOPAN Suceava

Puștiul din ”Terminator 2” a ajuns de nerecunoscut! Edward Furlong, acum în vârstă de 42 de ani, a devenit celebru datorită rolului din filmul ”Terminator 2”, când a jucat alături de legendarul Arnold Schwarzenegger. Filmul a făcut senzație în 1991 în cinematografe și criticii de film îi previzionau o carieră de succes lui Furlong. Însă, ca toți puștii geniali de la Hollywood, Furlong a luat-o pe căi greșite și între 22 și 26 de ani a fost dependente de droguri, iar la finele lui 2000 era unul dintre narcomanii cu vechime din cetatea filmului, notează click.ro.

Puștiul care l-a interpretat pe John Connor în filmul ”Terminator 2” a ajuns un ratat. Cel puțin asta reiese din fotografia postată recent pe Twitter, în care apare alături de starul porno Ron Jeremy, în vârstă de 66 de ani. Buhăit, cu cearcăne sub ochi, cu peste 25 de kilograme în plus, Edward Fulong nu mai aduce deloc cu vedeta din 1991.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE: https://www.click.ro/vedete/celebritati/pustiul-din-terminator-2-ajuns-ultimul-hal-fanii-ii-plang-de-mila-lui-edward

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava