MOPAN Suceava

Arnold Schwarzenegger a mărturisit că aproape a murit, în 2018, după ce doctorii au descoperit că avea hemoragie internă în timpul a ceea ce se presupunea a fi o procedură minim-invazivă, informează contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 72 de ani a suferit o interventie chirurgicală în martie 2018 , pentru înlocuirea unei valve cardiace implantate în urmă cu 20 de ani, optând pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter. În timpul operaţiei însă au apărut complicaţii, iar chirurgii au fost nevoiţi să facă o intervenţie pe cord deschis, care a durat mai multe ore.

Arnold a spus că operația sa și perioada de recuperare – pentru a se putea apuca de filmările la ‘Terminator: Dark Fate’ – este o experiență ce se aplică și în aceste vremuri în care omenirea se confruntă cu o criză sanitară provocată de noul coronavirus.

„Sfatul meu este ca, treptat, să depășim obstacolele puse de noul coronavirus. Din cauza COVID-19, veți păși într-o lume plină de obstacole, așa că, am vrut să vă spun că, indiferent de cât de mult succes ați avea, veți întâlni mereu piedici. Dar puteți să le depășiți pe toate. Europenii nu vorbesc foarte mult despre problemele medicale, păstrăm aceste lucruri pentru noi, ca și cum ar fi secrete de stat. Poate e un semn că m-am ‘americanizatț, dar am simțit nevoia să vă împărtășesc povestea mea, cu operația la inimă, la care am fost supus cu foar patru luni înainte de ‘Terminator’. Sper că vă dea motivație în aceste vremuri grele.”

El a adăugat un video și a scris lângă, conform sursei citate: „Vă pot promite că acest virus nu va fi ultimul obstacol pe care-l veți înfrunta. Dar vă pot ajuta să vă pregătiți pentru următorul. Despre asta este viața, despre a depăși obstacole. Pe parcursul întregii vieți întâlni piedici care vă vor fi aruncate în față, exact ca acum.”

Cât despre intervenția chirurgicală pe cord deschis, Arnold a spus: „Doctorii mi-au spus că au ‘trecut’ prin peretele inimii și că aveam hemoragie internă și că erau șanse mari să mor dacă nu m-ar fi operat pe cord deschis.”, adăugând că gândul că va filma al șaselea film din seria ‘Terminator’ l-a făcut să continue și să lupte pentru a se recupera.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava