Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de joi spre vineri, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Râșca și Bogdănești au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SAJ, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Dumbrăveni, comuna Râșca.

La sosirea echipajelor ardea generalizat acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la anexele gospodărești. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD și echipajul SAJ, au acordat primul ajutor medical proprietarilor, un bărbat de 72 ani și o femeie de 87 ani, care au suferit un atac de panică, ulterior aceștia fiind transportați la spital.

În incendiu au ars acoperișul casei de locuit și o anexă corp comun cu locuința, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați, și s-au degradat bunurile din interiorul acestora. Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile. Pompierii au salvat restul anexelor gospodărești.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava