MOPAN Suceava

Militarii Gărzii de Intervenție Siret, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Calafindești, au intervenit în această dimineață cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bălcăuți.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești cu pericol de propagare la casa de locuit și la locuințele învecinate.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au monitorizat o femeie, în vârstă de 83 de ani, cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească.
Au ars: anexele gospodărești (șură, adăpost de animale, magazie de lemne și depozit cereale), pe o suprafață totală de aproximativ 200 de metri pătrați.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric cu improvizat.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:00, iar pompierii au salvat casa de locuit, precum și locuința de pe proprietatea învecinată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava