MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei și ai Punctului de Lucru Poiana Stampei, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorna Candrenilor, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Dorna Candrenilor, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
La sosirea echipajelor, ardea o locuință particulară (construcție din lemn, P+1, cu două garaje la nivelul parterului și cu o amprentă la sol de aproximativ 80 de metri pătrați), cu pericol de propagare la anexele gospodărești și la o altă locuință aflată în aceeași curte, dar și la un depozit de materiale de construcții.
Incendiul a fost lichidat la ora 22:47.
Pe lângă casa de locuit, cu mai multe bunuri din interior, au mai fost afectate de foc bara de protecție față și farurile unui autoturism.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de un burlan metalic neizolat corespunzător față de materialele combustibile.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcțiile anexe, două autoturisme și cea de-a doua locuință din gospodărie, precum și depozitul de materiale de construcții, aflat în imediata vecinătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava