Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Un puternic incendiu a izbucnit astăzi dimineață la o societate de prelucrare a lemnului din satul Călinești, comuna Dorna Arini. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, arde o hală de prelucrare a lemnului. ”Hala este construită din panouri tip snadwich și din lemn pe o suprafață de 600 de mp. Nu s-au anunțat victime. Incendiul a fost localizat și se intervine pentru lichidarea lui”, a spus Alin Găleată. Intervin militarii Detașamentului de pompieri Vatra Dornei cu trei autospeciale și o ambulanță B2.

Update:

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Au ars: hala pe o suprafață de aproximativ 600 mp, acoperișul și bunuri dintr-o clădire de birouri corp comun cu hala pe 80 mp, utilaje de prelucrare a lemnului și alte bunuri din hală, precum și material lemnos. S-au degradat pereții clădirii de birouri și alte bunuri ale societății comerciale.
Au fost salvate clădirea centralei termice, hala de depozitare și o incintă de uscare a lemnului. Au mai fost salvate circa 500 mc lemn pentru prelucrare și 100 mc de cherestea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava