MOPAN Suceava

În aceste zile au continuat înscrierile în clasa a V-a la Liceul cu Program Sportiv din Suceava la secțiile de fotbal, handbal, atletism, volei, lupte greco-romane, rugby și atletism. La secția de fotbal, una dintre cele mai populare ale momentului, pe lângă jucătorii de la categoria juniori E care au trecut în clasa a V-a și continuă parcursul, au venit puțini copii.
”A fost o perioadă dificilă pentru toată lumea și puțină lume a mai fost pe fază. S-au mai preluat informații de pe rețelele de socializare, însă teama cauzată de pandemia de coronavirus a fost foarte mare.
Oricum noi îi așteptăm pe copiii cărora le place fotbalul și nu numai fotbalul să se înscrie la LPS până în toamnă. Nici noi nu știm exact ce va fi, ce campionate se vor organiza, cine va juca la categoriile juniori A și B, competiții organizate de FRF și cine va fi la categoriile C, D și E, campionate organizate de AJF Suceava. Să sperăm că lucrurile se vor mai clarifica până la începutul anului școlar și vom putea să participăm liniștit în competiții” a declarat profesorul Ovidiu Murariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava