Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapperul Puya a fost prins de către oamenii legii sub influența substanțelor interzise, în decursul zilei de miercuri, 27 aprilie, în Capitală. Polițiștii bucureșteni efectuau un control de rutină, iar rezultatul artistului pentru drugtest a ieșit pozitiv, potrivit click.ro.

Puya a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că rapperul, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, ar fi fost oprit de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți. Cântărețul a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut însă acestuia să sufle și în drugtest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Potrivit surselor citate, Puya ar fi fost apoi luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost condus, mai departe, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră. Puya a refuzat să ofere declarații, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/puya-prins-drogat-la-volan-in-capitala-ce-589469.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava