• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Formația de handbal masculin CSU Suceava a disputat un prim meci amical după doar o săptămână de la debutul pregătirii  de iarnă. La finele săptămânii trecute, la Bacău în sala Orizont, sucevenii au întâlnit gruparea CSM Focșani.

Partida a fost una extrem de disputată, așa cum au fost de altfel toate întâlnirile dintre suceveni și vrânceni, indiferent dacă jocul era oficial sau nu. Ambii antrenori, Adrian Chiruț și Sandu Iacob, au folosit întreg lotul pe care l-au avut la dispoziție. La sfârșitul timpului regulamentar scorul a fost egal, 31-31, dar apoi pentru completarea antrenamentului s-au executat și lovituri de la 7 metri. Tabela de marcaj a consemnat la final scorul de 38-37 ân favoarea echipei CSM Focșani în confruntarea cu CSU Suceava.

Pentru CSU Suceava au evoluat: Erhan, Duman – Tîrzioru (8 goluri), Oancea (6 goluri), Șoldănescu (5 goluri), Lakovic (4 goluri), Ionescu (3 goluri), Adomnicăi (3 goluri), Golubovic (3 goluri), Ciubotariu (2 goluri), Costea (2 goluri), Sandu (1 gol), Lupu.

”Pentru primul meci de pregătire din acest an lucrurile au stat bine. Cel mai important lucru pentru noi este să nu mai apară noi accidentări și să încercăm să-i recuperăm pe toți jucătorii care mai au probleme medicale. Acesta a fost motivul pentru care încă nu l-am aruncat în luptă și pe Dragnea.

A fost o mare risipă de efort, însă timpul până la primul joc oficial este scurt și trebuie să forțăm la antrenamente. În ceea ce-l privește pe Golubovic, sunt mulțumit de modul în care s-a mișcat, însă nici el nu este apt în proporție de 100%.

Sper ca la începtul sezonului 2019 al Ligii Naționale, care va avea loc pe 30 ianuarie, să fim cât mai bine pregătiți. Ne așteaptă o parte a doua a campionatului extrem de dificilă și va trebui muncă și sacrificiu pentru atingerea obiectivului, menținerea în primul eșalon valoric” a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

În primul meci oficial din 2019, CSU Suceava va primi în sala ”Dumitru Bernicu” vizita echipei Potaissa Turda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava