Concert pascal
MOPAN Suceava

Quentin Tarantino își va trasforma celebrul film ‘One Upon A Time in Hollywood’ într-un roman în două părți, în colaborare cu editura Harper Collins, informează contactmusic.com.

Faimosul regizor va lansa prima parte a cărții la începutul anului viitor și se va concentra asupra protagoniștilor filmului – actorul Rick Dalton, interpretat de Leonardo DiCaprio, și cascadorul Cliff Booth, interpretat de Brad Pitt.

A doua parte se va numi ‘Cinema Speculation’ și este descrisă de editori ca fiind „o săpătură adâncă în filmele din anii 1970, un bogat mix de esee, review-uri, înscrieri personale și multe ‘ce-ar fi fost dacă-uri’ tentante – totul din partea unuia dintre cei mai apreciați regizori”.

Anunțându-și noul proiect, Quentin Tarantino a spus, potrivit sursei citate: „În anii 1970, romanele bazate pe filme au fost primele cărţi pentru adulţi pe care le-am citit. Şi astăzi port încă o nemaipomenită afecţiune acestui gen. Aşadar, ca pasionat de novelizări, sunt mândru să anunţ ‘Once Upon a Time in Hollywood’ ca fiind contribuţia mea la acest subgen al literaturii deseori marginalizat, dar iubit. Sunt de asemenea încântat să îmi explorez mai mult personajele şi lumea lor într-un demers literar care va putea (sper) sta alături de omologul cinematografic”.

Lungmetrajul ‘Once Upon a Time in Hollywood’, lansat la Cannes în 2019, a primit 10 nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film. Brad Pitt a primit trofeul pentru rol secundar, iar Barbara Ling şi Nancy Haigh, pentru scenografie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava