Concert pascal
MOPAN Suceava

Serviciile Rutiere din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene din Suceava şi Iaşi au organizat, săptămâna aceasta, o amplă acţiune cu radare în cascadă pe DN 2, pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza județului Iași, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.

În total, în cursul zilei de joi, poliţiştii suceveni au aplicat 60 de sancţiuni contravenționale în valoare de 17.890 lei, din care 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare. Poliţiştii din cadrul  IPJ Iaşi au mai aplicat 29 de sancţiuni contravenționale în valoare de 20.865 lei din care, 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

În total au fost reţinute 8 permise, din care 7 pentru viteză şi a fost ridicat un certificat de înmatriculare şi au fost retrase 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

A doua zi, vineri, 16 martie a.c., Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 29, pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, tot pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate. Poliţiştii suceveni  au constatat o infracțiune la regimul rutier şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 23.635 lei din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au mai reţinut două permise de conducere.

Poliţia Suceava l-a dat ca exemplu pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Verești, care a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Dumbrăveni, cu viteza de 88 km/h în localitate și nu folosea centura de siguranță. Tânărul a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava