MOPAN Suceava

Astăzi, 2 iunie 2022, la Rădăuți a avut loc comemorarea eroilor neamului românesc, căzuți la datorie pentru Patrie.  Cu acest prilej, a fost săvârșită  slujba de pomenire, urmată de momentul depunerii coroanelor la „Monumentul Eroilor”, în fața mănăstirii Bogdana, precum și în cimitirul din Rădăuți.

Chiar dacă primarul Bogdan Loghin nu a putut fi prezent la eveniment, a transmis prin consilierul său Corneliu Cîrdeiu, mesajul pentru această zi cu însemnătate aparte în istoria neamului nostru:

„Vorbim și simțim românește astăzi, datorită înaintașilor noștri. Eroii neamului românesc au scris cu propriul sânge pagini de istorie ale țării noastre. Datorită lor, avem astăzi granițe, dreptul de a alege, dreptul a de ne stabili un scop, un țel aparte și dorința de a fi români. Avem o identitate națională cu valori trainice, care merită puse în lumină, ori de câte ori avem ocazia. O națiune fără eroi este o națiune fără identitate. Astăzi, în contextul evoluției evenimentelor pe scara istoriei, vă îndemn să ne înclinăm cu respect  în fața celor care s-au jertfit din patriotism și, mai mult ca oricând, să educăm tânăra generație să prețuiască aceleași valori morale pentru care ei au luptat. ”

 

 

 

Rădăuțiul și-a comemorat eroii. Primarul Loghin: ”O națiune fără eroi este o națiune fără identitate” (foto), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava