• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sunt două pietre tari, aşa că au scos scântei ori de câte ori s-au întâlnit. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au avut şi momente de acalmie, însă mai mult şi-au aruncat “săgeţi” decât complimente. Curând le vom vedea la aceeaşi emisiune, “Uite cine dansează”, la PRO TV şi, ţinând cont de istoricul lor, convieţuirea divelor chiar va fi de urmărit, notează click.ro.

Click! prezintă 5 momente-cheie în trecutul lor tumultuos.

1.Au împărţit acelaşi bărbat, pe Ştefan Bănică

Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook.

2. Campania pentru fiica Lianei Stanciu

În 2007, Mihaela şi Andreea au răbufnit într-un context care a ţinut ţara cu sufletul la gură. La momentul respectiv, ambele încercau să o ajute pe Liana Stanciu, prin colectarea de fonduri pentru fetiţa ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie cumplită. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, “Zâna” a citit un sms pe care tocmai îl primise de la Mihaela: “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/raduleasca-si-marin-cele-mai-tensionate-momente-de-la-ce-se-certau-inainte-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava