Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, constată că guvernarea liberală dezvăluie zilnic ”propria incompetență” și faptul că, în campania electorală prezidențială, ”liberalii i-au mințit pe români”. ”Acest lucru este demonstrat, cu prisosință, de acțiunile guvernului și ale președintelui Klaus Iohannis din perioada post-electorală: majorarea alocațiilor pentru copii, decisă în parlament, nu este pusă în practică, eliminarea supra-accizei la carburanți, votată în parlament, a fost urmată de o creștere cu 7% a accizelor, sistemul informatic de urmărire a lemnului defrișat nu este pus în practică în următoarele 6 luni, tarifele de distribuție a energiei electrice vor crește cu 7,5%, indexările salariale pentru profesori și creșterea cunatumului pensiei minime, prevăzute pentru 2020, sunt stopate, gradul de îndatorare a României crește rapid prin împrumuturile cu dobândă mare făcute de acest guvern”, a arătat Rădulescu.

”Pentru suceveni se adaugă și alte vești proaste, cea mai recentă se referă la mult promisa autostradă Iași-Târgu Mureș”

El a subliniat că pentru suceveni se adaugă și alte vești proaste, cea mai recentă se referă la mult promisa autostradă Iași-Târgu Mureș. ”Guvernul PSD a făcut pași importanți în construirea acesteia, prin parteneriat public-privat, fiind lansată chiar o licitație de aproximativ 1 miliard de euro la care au depus oferte 4 constructori, mari, străini. Acest demers a fost anulat de guvernul PNL pe o motivație (susținută cu un aer nefondat, de superioritate, de parlamentarii liberali suceveni): că este mult mai bine să se folosească în acest sens fonduri europene. Însă, propriul ministru al transporturilor le răspunde parlamentarilor liberali suceveni (ca și cum aceștia s-ar afla în opoziție), că această finanțare nu este posibilă, iar acest proiect are un viitor incert”, a explicat deputatul Rădulescu.

Rădulescu susține că centura Rădăuțiului și centura Fălticeniului sunt alte două investiții afectate de guvernarea liberală

El a menționat că și alte construcții rutiere din județ sunt afectate de guvernarea liberală precizând că centura Rădăuțiului este subfinanțată în acest an, iar centura Fălticeniului nu mai apare în proiectele Ministerului Transportului. ”În campania electorală prezidențială liderul liberalilor suceveni asigura că alegerea lui Klaus Iohannis este o garanție a construcției autostrăzilor din Moldova. Această promisiune s-a dovedit a avea picioare foarte scurte, iar garanția dată de acel lider a expirat după nici două luni”, a conchis Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava