Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, îl acuză pe ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, că a finanțat cu o sumă ”uriașă” un eveniment prin care s-a adus o ofensă spiritualității și culturii creștine. Rădulescun a făcut referire la evenimentul care a marcat deschiderea sezonului expozițional al Muzeului Național de Artă Contemporană de la București și care ”a fost o demonstrație a ”artei mini-minorității transsexuale” concretizate printr-un show susținut de două persoane travestite cu transsexualitatea asumată pe profilele de socializare”.

”Încă o dată Gheorghe Flutur, prin persoanele cu o competență discutabilă, promovate de el în funcții publice, reușește să atragă într-un scandal național numele județului Suceava. După dezastrul provocat sucevenilor de cei pe care i-a susținut în fruntea instituțiilor județene care au trebuit să gestioneze pandemia de Coronavirus, acum a venit rândul unei alte persoane promovate cu mare emfază. E vorba de ministrul culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, care în opinia unei mari părți a societății românești a reușit să aducă o ofensă spiritualității și culturii creștine. Acesta a finanțat cu o sumă uriașă, 400 de mii de euro, un eveniment pentru deschiderea sezonului expozițional al Muzeului Național de Artă Contemporană. Evenimentul la care ministrul menționat a participat cu bucurie a fost o demonstrație a ”artei mini-minorității transsexuale” concretizate printr-un show susținut de două persoane travestite cu transsexualitatea asumată pe profilele de socializare. În ”spectacolul” lor acestea promovau iubirea între ”creaturi strâmbe” (după propria afirmație), anarhia socială, căderea creștinismului respectiv căderea cărămizilor Catedralei Mântuirii Neamului. Probabil că de când e la București acest ministru a devenit extrem de ”open minded” însușindu-și cu ușurință non-valori culturale străine moralității poporului român și mai ales a sucevenilor”, a relatat Rădulescu care a adăugat ”probabil acesta este viitorul cultural pe care el și partidul din care face parte, PNL, îl pregătesc românilor. Oricum aș vrea să văd dacă această persoană sau mentorul său, lider de partid, după acest eveniment, mai pot păși pragul mânăstirilor sucevene sau măcar al bisericuțelor din sătucurile natale unde probabil au fost botezați”.

Rădulescu îl acuză pe ministrul culturii că a finanțat un eveniment prin care s-a adus o ofensă spiritualității și culturii creștine, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava