Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, trage linie peste alegerile locale arătând că deși au rămas fără răspuns multe întrebări asupra legaliății sau moralității unor rezultate, în cea mai mare parte, acestea reflectă voința alegătorilor. Cel mai important fapt, a concluzionat Rădulescu, este ca cei aleși să-și respecte promisiunile prin care au câștigat încrederea cetățenilor.

”S-au încheiat alegerile locale, s-a încheiat și perioada analizelor înfierbântate ale rezultatelor. Au rămas fără răspuns multe întrebări asupra legaliății sau moralității unor rezultate, însă, în cea mai mare parte, acestea reflectă voința alegătorilor. Și cel mai important fapt este ca cei aleși să-și respecte promisiunile prin care au câștigat încrederea cetățenilor. În Suceava oferta liberalilor, care au câștigat dreptul de a conduce Consiliul Județean, a fost extrem de generoasă depășind mult realizările ultimilor patru ani în care tot ei au fost la conducerea județului. Au promis o dezvoltare extraordinară a infrastructurii rutiere, cu una sau două autostrăzi, a infrastructurii medicale cu spitale noi, a aeroportului cu noi terminale, au promis construirea unor parcuri industriale și implicit noi locuri de muncă, etc.

Înfăptuirea acestor obiective, asumate, presupunem noi, cu realism și bună credință, va determina dezvoltarea județului și creșterea calității vieții în Suceava.

Evident că acestea sunt și dezideratele noastre, a celor din Organizația Județeană PSD – Suceava, și vom sprijini toate demersurile făcute în acest sens, atât în Consiliul Județean cât și în Parlament, dar, în același timp, vom monitoriza și-i vom informa pe suceveni despre modul și ritmul în care vor fi puse în operă aceste promisiuni ale liberalilor”, a declarat parlamentarul social democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava