Concert pascal
MOPAN Suceava

Rag ‘n’ Bone Man s-a despărțit de soția lui, Beth Ruoy, după doar șase luni de căsătorie, potrivit presei de peste ocean.

Autorul hit-ului ‘Human’ – pe numele real Rory Graham – s-a căsătorit cu Beth Ruoy după mai mult de un deceniu de relație, în luna mai, dar se pare că lucrurile s-au stricat între ei și au decis să meargă pe drumuri separate.

O sursă a spus pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Este păcat, dar lucruri de genul acesta se întâmplă. Rămân prieteni, iar creșterea copilului lor va rămâne prioritatea numărul unu. Lui nu îi place să își facă publică viața privată, așa că nu va face mare caz pe acest subiect. Mai mult, nu există nimic urât de spus despre asta.”

Cei doi – care au împreună un băiat de doi ani, Reuben – s-au căsătorit purtând treninguri, iar invitatții au fost îmbărcați, de asemenea, lejer cu ocazia nunții lor.

Aceeași sursă a spus că sfârșitul mariajului lor „îți sfâșie inima”. „Este foarte trist acest final, o relație atât de lungă și de frumoasă să se termine așa. Fotografiile de la nuntă arată ce cuplu neobișnuit formau, ceea ce face ca acest sfârșit să îți sfâșie inima. Doar ei știu ce s-a întâmplat cu adevărat între ei.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava