MOPAN Suceava

Rag ‘n’ Bone Man a mărturisit că nu este obişnuit să primească atenţie când merge pe străzi, iar acest lucru îl face să se simtă ‘tensionat’.

Faimosul cântăreţ a spus, potrivit contactmusic.com: „Încă nu m-am obişnuit cu toată această atenţie ce mi se acordă, dar nu mă plâng. Însă, mi se pare înfiorător când oamenii se holbează la mine. Devin tensionat în public, mai ales când ştiu că oamenii mă privesc insistent.”

Îm altă ordine de idei, cântăreţul Rag’n’Bone Man – pe numele său real Rory Graham – şi partenera sa de viaţă, Beth Rouy, cea cu care are o relaţie de opt ani, vor deveni părinţi pentru prima oară, în septembrie. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru ziarul The Sun: „Rory şi Beth sunt în al nouălea cer de când au aflat. Rory avea parte deja de cel mai bun an din viaţa sa, după succesul cu Rag’n’Bone Man, dar asta înseamnă mult mai mult pentru el decât vânzarea de albume. El şi Beth sunt împreună de mult timp şi chiar sunt pregătiţi să se aşeze la casa lor. Va avea parte de o vară foarte plină, multe concerte, dar va finaliza totul înainte de naşterea copilului.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava