Concert pascal
MOPAN Suceava

Rag’n’Bone Man a lansat un nou single, ‘Fall In Love Again’. Acesta va fi inclus pe mult-așteptatul său album ‘Life By Misadventure’.

Artistul în vârstă de 36 de ani le-a oferit, astfel, fanilor săi ‘o bucățică’ din viitorul material discografic. Înregistrat în studiourile Phantom din Tennessee, ‘Fall In Love Again’ este unul dintre cele mai sensibile cântece lansate de star. Melodia vorbește despre „sabotarea propriei relații de dragoste din cauza fricii de angajament și asumare”.

Versurile piesei sună în felul următor: „Voi evita conversația/ Voi spune că am nevoie de spațiul meu, dar nu pentru că îmi doresc asta, Voi inventa niște scuze jalnice/ De fiecare dată când mă voi apropia mai tare de tine.”

Despre această melodie, Rag’n’Bone Man a spus, potrivit contactmusic.com: „’Fall In Love Again’ este un cântec Ben Jackson-Cook și l-am scris într-o după amiază în care am consumat alcool în Leipers’s Fork, Tennessee. El a compus melodia, iar eu versurile. Piesa este despre sabotaj: sabotarea propriei relații de dragoste din cauza fricii de angajament și asumare.”

În altă ordine de idei, recent, Rag’n’Bone Man a mărturisit că nu a vrut să scrie nimic despre divorțul său pe al doilea album, pentru că nu și-a dorit să sune „trist și patetic”.

Autorul hit-ului ‘Human’ – care are împreună cu fosta lui soție un băiețel, Reuben, în vârstă de 3 ani – a spus că s-a săturat de „cântece de despățire” și că nu a vrut să transpună experiența divorțului său în piesele de pe cel de-al doilea disc din cariera sa, ‘Life By Misadventure’.

Muzicianul a povestit într-un interviu acordat ziarului The Telegraph: „Sunt plictisit de cântece de despărțire. Nu vreau ca oamenii să îmi asculte muzica și să se gândească la cât este de depresivă. Așa că, atunci când mă compătimeam ori mă simțeam trist, îmi luam capul în palme și îmi spuneam ‘Nu voi scrie nimic despre asta, pentru că voi suna trist și patetic’. Sunt destule lucruri despre care să scrii.”

‘Life by Misadventure’, conține și o baladă numită ‘Talking to Myself’. Despre această piesă, muzicianul spune că este foarte „egoistă”, iar tonul cu care este cântată nu este ceva ce lumea are nevoie să audă acum, așadar nu o va lansa în viitorul apropiat.
‘All You Ever Wanted’ este primul single din 2021 al lui Rag’n’Bone Man, care va fi inclus pe albumul nou, ‘Life By Misadventure’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava