Muzeul Bucovinei

Railex Friends şi Black Team au participat la sfârşitul săptămânii trecute la turneul final al Cupei Roâaniei la minifotbal, competiţie ce s-a desfăşurat la Roman, Piatra Neamţ şi Paşcani şi care a reunit la start 64 de echipe din ţară.
Deţinătoarea trofeului la nivelul municipiului Suceava, trupa patronată de Ilie Lahman a avut un parcurs perfect în faza grupelor, terminată de “alb-roşii” cu punctaj maxim după victoriile cu Eagles Craiova, Dinamo Imperium Iaşi şi Orion Call Bacău. În faza meciurilor eliminatorii, Railex a trecut, în şaisprezecimi, de Pamiro Focşani, iar mai apoi, în optimi, la loviturile de departajare, de Şentierii Satu Mare. Aventura formaţiei sucevene s-a încheiat în sferturile de finală, fiind eliminată de Mustang Bucureşti.
Railex Suceava a mizat la această competiţie pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Nicu Râpan –Laurenţiu Berezoschi, Andrei Bijec, Ovidiu Bosancu, Bogdan Botezatu, Sergiu Corban, Florin Corneanu, Adrian Gafiţa, Mihai Guriţă, Bogdan Pantea, Viorel Stan şi Radu Tomescu. Delegat: Ionel Cazacu.

Rezultatele celor de la Railex:
Faza grupelor:
Railex Suceava – Eagles Craiova 6-1
Railex Suceava – Dinamo Imperium Iaşi 3-0
Railex Suceava – Orion Call Bacău 4-2
Şaiprezecimi de finală:
Railex Suceava – Pamiro Focşani 3-0
Optimi de finală:
Railex Suceava – Şentierii Satu Mare 1-1 (2-1, d.p.)
Sferturi de finală:
Railex Suceava – Mustang Bucureşti 2-4

Cealaltă echipa suceveană, Black Team, a părăsit competiţia încă din faza grupelor, după trei înfrangeri în tot atâtea meciuri disputate: 1-5 cu Lin & Ema Alba Iulia, 1-2 cu Pokemonii Bistriţa şi 4-5 cu Pabo Team Paşcani.
Turneul final al Cupei României a fost câştigat de Consiliul Judeţean Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava