Concert pascal
MOPAN Suceava

Railex Suceava a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României la minifotbal, competiţie care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Sibiu, în prezenţa a 96 de echipe din întreaga ţară. Formaţia patronată de Ilie Lahman şi-a încheiat aventura înainte de intrarea în careul de aşi la turneului final, după ce a pierdut în faţa gazdelor de la Juventus Sibiu, cu scorul de 1-4.

În prima zi a competiţiei, “alb-roşii” au câştigat la pas grupa în care au fost repartizaţi, după 6-1 cu Wolf Constanţa şi 6-1 cu Mureşul Piatra Neamţ. Gruparea suceveană a reuşit alte trei victorii în faza eliminatorie a competiţiei: 1-0 cu FC Ergad Arad, 2-0 cu Luxury Team Bucureşti (şaisprezecimi) şi 1-0 cu FC Andy Team Piteşti (optimi de finala).

Railex a mizat la turneul final pe următorul lot de jucători: Dănuţ Tipa, Ovidiu Livischi – Laurenţiu Berezoschi, Ovidiu Bosancu, Sergiu Colban, Nolbert Solcan, Andrei Bijec, Nae Gliga, Alin Schipor şi Radu Tomescu. Delegaţii echipei: Daniel Haraga şi Ionel Cazacu. Patronul echipei: Ilie Lahman.

Trofeul ediţiei din acest an a Cupei României la minifotbal a fost câştigat de Danco Pro Bucureşti, după 2-1, în finală, cu gazdele de la Juventus Sibiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava