Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, cea mai bună echipă de minifotbal a judeţului Suceava a participat la cea de-a patra ediţie a turneului Cupa Unirii de la Iaşi. La startul acestei competiţii s-au aliniat 20 dintre formaţiile de top din România. Spre lauda ei, gruparea patronată de Ilie Lahman a reuşit să se claseze în final pe locul secund.
Railex Suceava s-a calificat în optimile de finală după ce în faza grupelor a învins pe rând pe Trei Brazi Roman, la penaltiuri, pe Porto Galaţi cu 3-2 şi pe Auto Driver Iaşi cu acelaşi scor. În optimile de finală echipa suceveană a eliminat la penaltiuri după o evoluţie dramatică formaţia CSM Focşani. În sferturile de finală, Railex Suceava a trecut de Coriolan Roman cu 3-1.
În semifinale, echipa pregătită de Ovidiu Bosancu a întâlnit gruparea Consiliului Judeţean Buzău. La finele unei partide deosebit de echilibrate, sucevenii au reuşit să se impună după loviturile de departajare.
În finală, Railex Suceava a avut ca adversară echipa Design Braşov. Puţin obosiţi după parcursul extrem de dificil pe care l-au avut şi cu cinci jucători, Tomescu, Căinari, Pisică, Brighiu şi Ov.Bosancu, accidentaţi, sucevenii au cedat cu scorul de 0-2. Oricum, performanţa sucevenilor este remarcabilă, ei demonstrând încă o dată că alcătuiesc o echipă puternic şi omogenă.
Pentru Railex Suceava la turneul Cupa Unirii de la Iaşi au evoluat: Dănuţ Tipa şi Ionuţ Giocaş – portari, Paul Bosancu, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Florin Ailenei, Cornel Căinari, Radu Tomescu, Radu Guţu, Radu Pisică, Ciprian Brighiu, Mihai Guriţă şi Florin Apetri. Delegaţi au fost Dan Haraga şi Ionel Cazacu.
La precedentele trei ediţii ale Cupei Unirii, Railex Suceava s-a clasat de două ori pe podiumul de premiere, locul II în 2011 şi locul III în 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava