Railex Suceava a reușit să se califice la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. La competiția de baraj pentru calificarea în ultimul act la nivel național, care a avut loc la Iași, Railex Suceava a învins cu 4-3, după penaltiuri gruparea Salvatorii Vaslui. În cel de-al doilea meci al grupei C, Railex Suceava – Euro Impact Roman 2-1.
Lider incontestabil in Campionatul Municipal, unde are un parcurs de excepție, cu 15 victorii din tot atâtea posibile, formația patronata de Ilie Lahman a reușit să obțină un loc între cele mai bune 20 de echipe din țară.
Din lotul grupării sucevene au făcut parte jucătorii: Dănuț Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livinschi – portari, Ovidiu Bosancu, Sergiu Corban, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Florin Ailenei, Radu Tomescu, Sorin Nicoară, Marius Romaniuc, Andrei Irimia, Ionel Nemeș, Andrei Aileni și Mihai Guriță – jucători de camp. Delegat: Daniel Haraga.
În acest an, la turneul final vor lua parte cele mai bune 20 de echipe din România. Campioana en-titre Magic Iași și câstigatoarele campionatelor din Zalău, Buzău, Timișoara, Deva, Ploiești și Hunedoara sunt calificate direct la turneul final.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava