MOPAN Suceava

La finalul unui weekend cu multe meciuri de fotbal disputate la baza sportivă “Ramiro” din Suceava, echipa Railex Suceava s-a calificat în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier. Ei vor juca pe 23-24 mai la Bacău pentru un loc în Marea Finală de la Rio!

În cele trei zile de competiție, echipele de prieteni s-au întrecut în Cupa Prieteniei Bergenbier desfășurate la Suceava. Au fost partide cu rezultate spectaculoase și răsturnări de situație neprevăzute care au atras aplauze din partea fanilor veniți la baza “Ramiro”. După fiecare meci, toți jucătorii au primit bere Bergenbier și au rămas pe margine pentru a susține echipele calificate mai departe.

Câștigătoarea s-a decis duminică în meciul dintre Railex Suceava și Old Bucovina, unde prima echipă s-a impus cu scorul de 6-0. Astfel, Railex Suceava va reprezenta orașul Suceava în finala de Est a Cupei Prieteniei Bergenbier, care se va desfășura pe 23-24 mai la Bacău. Acolo vor juca cele mai bune 16 echipe din zona de est a României, iar premiul este un loc în marea finală de la Rio.

Cel mai spectaculos meci al echipei Railex Suceava a fost împotriva formației Athletic, când campionii s-au impus cu scorul de 10-1.

“Cupa Prieteniei Bergenbier este un turneu foarte bine organizat unde am întâlnit echipe pregătite, iar prietenii care au venit să se susțină ne-au împins către victorie. Va fi greu în etapa următoare de la Bacău, dar o să ne pregătim intens și sperăm să ajungem la Rio”, au povestit jucătorii echipei Railex Suceava imediat după terminarea meciului.
Din echipa Railex Suceava au făcut parte jucătorii: Dănuţ Tipa, Sergiu Corban (căpitan), Mihai Guriţă, Laurenţiu Berezoschi, Paul Bosancu, Adrian Ungureanu, Bogdan Pantea, Florin Apetri, Radu Tomescu şi Florin Ailenei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava