MOPAN Suceava

Ralph Lauren a lansat o colecţie de haine, inspirată de personajul intepretat de Jennifer Aniston în celebrul serial de televiziune ‘Friends’, pentru a celebra împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, pe 22 septembrie 1994, potrivit contactmusic.com.

Piesele vestimentare vor putea fi achiziționate de la Polo Ralph Lauren și Lauren Ralph Lauren, iar prețurile pornesc de la 120 de lire sterline. Într-un comunicat oficial, Ralph Lauren a spus, conform sursei citate: „Această colecție reflectă stilurile ‘nemuritoare’ marca Ralph Lauren, stiluri care au fost la modă în acea perioadă și care sunt și acum, pentru femeia modernă care muncește.”

La Bloomingdales, pe lângă faptul că doritorii pot achiziționa haine inspirate de cele purtate de Rachel Green, fanii serialului pot să se bucure de o cafea gratuită într-un spațiu amenajat după cel din Central Perk și, de asemenea, pot vizita ‘biroul lui Rachel Green’.

Mai mult, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului ‘Friends’ vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii. Potrivit celor de la Warner Bros., episoadele vor fi însoţite de scene inedite şi de interviuri exclusive cu vedetele.

Serialul ‘Prietenii tăi/ Friends’ a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava